Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой знае какво точно е обозначено на този стикер.Залепен е на шофьорската врата!
    Attached Files
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• До кога са годни еърбеците.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        До кога са годни еърбеците.
        За еърбеците предположих!Има и още нещо, но с моя английски ,не знам какво точно значи буквално "часовникова пролет"

Comment

• Означава и пружина и разните там производни, например отскачам, енергия
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• clockspring е лентов кабел на шофьорския еърбег.

Comment

• Вместо в преводача пишеш в гугъл, отиваш на изображения и гледаш картинките
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Хлопел е символ на бездарие. Идете във форума на сааб, за да прочетете колко счупени двигатели има.

159 - винаги за предпочитане е изпитаният jtd. Може да не е идеален, но е доста надежден двигател като за кола след 2005 година.
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Това във всяка тема ли ще го постнеш? Пропусна да кажеш и, че 59ка над 5000 лева е чиста набутвация
                  '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                  Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Имам едно въпросче ...
                    Колата ми е с фабрична аларма и обикновено когато я оставя отключена и съм близо до нея с ключ в джоба се заключва сама . Ако обаче съм по - далеч от нея не се заключва сама . Що е то ?
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Имам едно въпросче ...
                      Колата ми е с фабрична аларма и обикновено когато я оставя отключена и съм близо до нея с ключ в джоба се заключва сама . Ако обаче съм по - далеч от нея не се заключва сама . Що е то ?
                      Най вероятно ти е активирана функцията - автоматично заключване.Когато отключеш от ключа, но не отвориш врата централното се заключва след 90секунди!Ако отвориш врата не се заключва сама!Но тази функция я има и на коли без фабрична аларма.Досега активирала ли ти се е алармата?

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                        Най вероятно ти е активирана функцията - автоматично заключване.Когато отключеш от ключа, но не отвориш врата централното се заключва след 90секунди!Ако отвориш врата не се заключва сама!Но тази функция я има и на коли без фабрична аларма.Досега активирала ли ти се е алармата?
                        Да, когато отворя багажника с ключа без да съм отключила колата и най - забавното е, че след това ми изписва , че е имало опит за проникване в колата
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от LYBRAtor Покажи съобщение
                          Това във всяка тема ли ще го постнеш? Пропусна да кажеш и, че 59ка над 5000 лева е чиста набутвация
                          Е не бе....пълем жмел м/у опел и алфа...

Comment

• Дойде време да се приготвим за зимата:
                            Масло Лики Моли 5w30 top tec 4300 =38 евро,за трети път тази година.
                            Комплект спирачки Текстар =205 евро.
                            Зимни гуми Pirelli cinturato winter k1 205/55/16 =304 евро.
                            145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                            159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                            159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                              Да, когато отворя багажника с ключа без да съм отключила колата и най - забавното е, че след това ми изписва , че е имало опит за проникване в колата
                              Мисля, че имаше опция за багажника-когато при активирана аларма го отвориш от централното , да не я активира и отчита като опит за проникване!

Comment

• И от мен едно въпросче...какви подгревни свещи се вграждат първоначално в 159 1,9 150 к.с....беру или бош...?

Comment

Working...
                                X